Clinics

Opgelet: wordt in een nieuw venster geopend. PDFAfdrukkenE-mail

ClinicsEen tennisclinic van TTSO is een onvergetelijke belevenis voor jong en oud. Dit omdat wij kiezen voor een specifieke opzet waarbij wij gebruik maken van verschillende spelmaterialen en werken met zeer enthousiaste tennisleraren.

TTSO verzorgt tennisclinics voor iedereen. Voor jong en oud. Voor vrienden en familie. Voor scholen, verjaardagsfeestjes, instellingen en bedrijven. Van één uur tot een dagdeel, of te wel een pakket op maat. Er worden op verschillende banen diverse tennisgerelateerde oefeningen verzorgd.

Samen tennissen is sociaal en sportief. Je bent gezellig bezig met elkaar. En wie beweegt, blijft goed gezond. Bovendien, samen een wedstrijdje spelen betekent ook samen iets presteren.


Wat houdt een clinic in:

1. Ontvangst met koffie (fris),gebak & uitleg
2.
Groepsindeling op niveau
3.
Aanvang clinic op de baan met warming-up
4.
Gebruik van kanon en snelheidsmeter
5.
Prijs shoot out
6.
Korte dubbelpartijen in een roulerend systeem
7.
Lunch / buffet
8.
Prijsuitreiking 


Bovenstaand programma is slechts een basisopzet, alles kan uiteraard volledig op uw wensen worden afgestemd!

Heeft u zelf ideeën dan werken wij deze graag met u uit tot een origineel tennisfeest.

Samen met u wordt een groepsindeling gemaakt, waar aspecten als niveau/relatie/leeftijd etc. een rol kunnen spelen. Prijzen voor prijsuitreiking kunnen de mensen zelf meenemen en de prijsuitreiking kan verzorgd worden door de trainer(s) van TTSO. Materialen en ballen worden door TTSO verzorgd.

De kosten voor deze clinic zijn afhankelijk van meerdere factoren. Hierbij valt te denken aan de hoeveelheid mensen die deelnemen, het aantal benodigde banen, specifieke wensen voor de clinic, etc. Vandaar dat deze kosten in overleg zijn met de trainer(s) van Totaal Tennisschool Oosterhout.