Stichting Tennissponsoring

Opgelet: wordt in een nieuw venster geopend. PDFAfdrukkenE-mail

Totaal Tennisschool Oosterhout is een zelfstandige opleiding voor tennissers van ieder niveau. De school is gevestigd in HAMO Tennis- & Squashcentrum te Oosterhout, dat beschikt over 7 binnen- en buitenbanen.

De leraren die binnen de school werkzaam zijn, zijn gediplomeerd en lid van de vereniging voor Nederlandse tennisleraren en de KNLTB. Zij zijn in staat om op ieder niveau les te geven, van beginners tot en met gevorderden.

Aangezien er behoefte was aan een degelijke school zijn wij in april 2003 gestart en zoals is gebleken tot tevredenheid van de spelers. Helaas zijn er voor de leerlingen nogal wat kosten aan verbonden, daar wij gebonden zijn aan baanhuren en dergelijke. Willen de leerlingen op hoger niveau komen dan zullen zij meerdere malen in de week moeten trainen.

Om de leerlingen zoveel mogelijk te ondersteunen heeft TTSO de Stichting Tennissponsoring opgericht. Daarom doen wij een beroep op bedrijven om financieel bij te dragen zodat wij al onze plannen kunnen realiseren en het tennis in Oosterhout op een hoger niveau kunnen brengen.

Het gaat te ver om het hele sponsorplan op onze website te zetten en dat is ook niet de persoonlijke aanpak die wij voor ogen hebben. Wij willen met deze korte introductie uitsluitend uw interesse wekken om vervolgens in een persoonlijk gesprek dieper in te gaan op het sponsorplan en de mogelijkheden die dit u of uw bedrijf biedt. Hieronder stippen wij kort enkele punten aan die u hopelijk zullen interesses.  

Wat betekent de Stichting Tennissponsoring voor u:

1. Vergroten van uw naamsbekendheid
2. Naamsvernoeming bij publicaties
3. Uw naam op de kledij van spelers, dit is mogelijk zowel als hoofdsponsor of subspor
4. Uw naam wordt in verband gebracht met een dynamische, frisse en populaire sport.

Andere mogelijkheden die in overleg met TTSO kunnen worden gerealiseerd:

1. een tennistoernooi voor uw bedrijf
2. een tennis clinic voor uw bedrijf 


Neem voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een persoonlijk gesprek contact op met de Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken .

Richard van der Velden
Mobiel: 06 51 937 987

Nancy van Kolck
Telefoon: 0162 452 500

e-mail:  Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken
Postadres: 
Vlierlaan 27
4907 AC Oosterhout
KvK: 20112929