Algemene Voorwaarden

Opgelet: wordt in een nieuw venster geopend. PDFAfdrukkenE-mail

1. Een lesuur duurt 60 minuten waarvan 50 minuten les gegeven wordt.
2. Lessen gaan altijd door, tenzij de trainer afbelt, want bij regen is de les binnen.
3. Er wordt geen les gegeven op zondagen, officiële feestdagen, voorjaarsvakantie, zomer vakantie basisschool, herfstvakantie en kerstvakantie. In alle andere vakanties gaan de trainingen gewoon door.
4. Wanneer u een les mist onder welke omstandigheden dan ook, heeft u geen recht op inhaalmogelijkheden of restitutie van lesgeld.
5. In geval van langdurige afwezigheid is het mogelijk uw lessen over te dragen aan anderen, uiteraard in overleg met de trainer.
6. Als u niet komt naar de les dient u zicht af te melden bij de trainer (06 51 937 987), want wij proberen dan om een gemiste les in te halen in een andere groep waar uitval is.
7. Er wordt geprobeerd om zoveel mogelijk in homogene groepen te lessen.
8. Het volgen van tennislessen bij TTSO is geheel voor eigen risico. TTSO is niet aansprakelijk voor persoonlijke ongevallen en eventueel daaruit voortvloeiende schade, noch voor diefstal of beschadiging van goederen van cursisten, evenals blessures.
9. Het lesgeld dient uiterlijk in de derde week van de lessen voldaan te zijn.
10.
Bij tussentijdse beëindiging, en/of terugtrekking na inschrijving, bent u toch het totale lesgeld verschuldigd.
11.
Door inschrijving bij TTSO gaat u akkoord met de algemene voorwaarden zoals ze hierboven omschreven zijn.
12. In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist TTSO.

Meer informatie en contact: Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken

Aan de samenstelling en inhoud van deze website wordt de uiterste zorg besteed. TTSO aanvaard echter geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de directe of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis hiervan. In geen geval kunnen rechten van welke aard dan ook worden ontleed aan de inhoud van deze website. TTSO behoudt zich het recht om de informatie ten alle tijden te verbeteren of te wijzigen.